Ostalo

Snimi kurs i zaradi od 100€ do 500€👌

1 minut(a) čitanja

Želiš da učiš druge, a i da odlično zaradiš? Pridruži se našem timu BESPLATNO i kreni već danas da zarađuješ. Ukoliko želiš i ti da postaneš predavač na našoj platformi dobrodošao/la si u naš TIM. Snimi svoj kurs i već danas kreni da zarađuješ od svake prodaje kursa. Zar to nije ODLIČNO? Sve što ti je potrebno jeste volja i želja da učiš druge vještinama koje posjeduješ na lak i jednostavan način, snimanjem kurseva iz oblasti koju najbolje poznaješ.

Ukoliko ne želiš da budeš predavač na našoj platformi, od sada imate mogućnost da snimite svoj kurs, a mi ćemo ga objaviti umjesto Vas, a vi ćete za svaki snimljeni kurs dobiti od 100€ do 500€ (zavisno od kvaliteta kursa). Zvuči ti zanimljivo ova ponuda? Šta čekaš kreni već danas sa snimanjem svojih kurseva, a mi ćemo se potruditi da na kraju bude zadovoljstvo obostrano.

Šta kurs treba da sadrži?


Kurs bira sam predavač, a teme kursa treba da budu iz oblasti IT svijeta (sve što je u vezi s IT sektorom). Kurs treba da sadrži sljedeće elemente:

  • Minimum 30 lekcija (lekcije ne duže od 30 min.)
  • Minimum 3 sekcije (npr. osnovni, srednji, napredni nivo)
  • Video lekcije treba da budu u MP4 formatu i veličine max. 2GB
  • Poželjno, ali ne obavezno tekstualne lekcije za svaku video lekciju
  • Lekcije treba da budu prilagođene svima (prilagođene počentnicima)
  • Predavač u videu mora da priča razgovjetno i razumljivo bez puno zamickivanja

Ukoliko ti se čine ovi uslovi ok, kreni već danas sa snimanjem i postani i ti dio našeg tima. Radujemo se uspješnoj saradnji 😊

Imaš dodatno pitanje? Kontaktiraj nas slobodno!


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime i prezime